2014. november 5., szerda

5 + 1 strandruha /http://rapiddesign.cafeblog.hu/


Irány a strand! Top 5 + 1 strandruha DIY fél óra alatt!


Itt van már egy ideje a nyár, a hőség. Ha valamikor, most aztán strandszezon van. Íme top 5 +1 zseniálisan egyszerű, ámde annál nagyszerűbb ötlet strand- vagy nyári ruhára, leginkább varrás nélkül, 5 perc alatt!
No nézzük csak!

1. Varrás nélkül 2 perc alatt
Mutasson valaki ennél egyszerűbbet és megemelem a kalapom előtte! Kell hozzá egy nagyobb vékony kendő és készítesz 2 db csomót. Tádáááám! Kész is vagy. Ha nem csak a strandon akarsz flangálni benne, hanem mondjuk az esti koktélozáshoz is felvennéd, fogd össze a derekadnál, tegyél oda egy csinos kis vékony övet és meg is vagy!
rendszerezo naptar dekortapasszal   legesleges hatul  legesleges elol         legeleges elol 2

2. Varrás nélkül óriáskendőből – avagy variációk kendőre 2.0 :-)
variaciok kendore 01 variaciok kendore 02 variaciok kendore 03 variaciok kendore 04 variaciok kendore 05 variaciok kendore 06

3. Varrás nélkül ismét, kendőből ismét, de az eredmény egész más!
Vegyél egy kendőt, de most nem kell, hogy nagy, négyzet alakú legyen. Jó lesz a széles sáv alakú is. Hajtsd félbe, középen vágj egy nyaknyílást, két vonalnyi vágás az övbebújásnak és a végéből vágj le egy keskeny csíkot is, hogy legyen öved is. Ez utóbbit el is hagyhatod és egy meglévő, mutatós övedet bevetheted ehhez a szereléshez! Jótékonyan takarja a kisebb pocakot is! :)
varras nelkul kendobol varras nelkul kendobol 03 varras nelkul kendobol 02

4. Pasid pólójából strandruha neked! 
pasipolobol strandruci

5. Ez is nagyon egyszerű, bár ehhez kell egy icipicit varrni. De tényleg csak nagyon picit.
legegyszerubb strandruha
+ 1 Gyerekeknek is van ám!
Kapucnis poncsó törölközőből
kapucnis poncso

Szóval ha még úgy is érzed, hogy nem vagy még szalonképes külalakban egy strandhoz, ezekben a csini kendőruhákban már nem lehet több kifogásod! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése