2014. augusztus 8., péntek

Gyerekszobák / inspiraciok.hu

DIY TULIPÁNFA VIRÁG LÁMPA

Egyszerű és csodás DIY lámpa recept következik, amihez mindösszesen egy fél méter pamutvászon, drót, olló, ragasztópisztoly, dekupázs ragasztó, ecset, gombostű és egy nagyobb méretű ledes izzó szükségeltetik. Készíts el többet belőle, és függeszd őket a gyerekszobába!


2014. 05. 19.

Dekoráld gyerekrajzzal a falad!

Néha, sőt elég gyakran annyira fantasztikus alkotások születnek a gyermekeink keze által, amit érdemes kirakni a falainkra! Jó emlékeket ébresztenek bennünk és nagyon pozitív kisugárzása van ezeknek a műveknek, kár lenne, ha a fiókok mélyén lapulnának. Igen ám, de hogyan lehet ezt rendezetten megtenni? 10+1 különleges tippet mutatok erre!



2014. 02. 07.

Falmatrica saját kezűleg

Lányka szoba kinőhetetlen dekorációja, amit házilag is fillérekből elkészíthetsz. Vásárolj hozzá öntapadós matricát (vagy használhatsz scrapbook papírt + dekupázs ragasztót), válassz egy szív motívumot, és nyomtasd ki. Ha óvatos vagy, és biztos a kezed, a monitorra helyezett papírra kézzel is átmásolhatod. Vágd ki a sablont, és rajzold fel az öntapadós fóliára. Ezt ismételd meg annyiszor, amennyiszer kelleni fog neked. A szív motívum alsó csücskét használd origónak amikor felszerkeszted a falra a sorokat. Ceruzával és vízszintezővel dolgozz. Aztán jöhet a ragasztás.


kép forrása


Íme az én szívem Nektek! :) Szép hétvégét!


 Még több papírgurigás ötletre vágysz? Nézd meg ezeket is!

-különleges dekoráció a nappaliba wc papír gurigákból
-pixelkép házilag, gurigákból 
-madáretető gurigából

2013. 10. 30.

Gyerekszobai dekoráció: világító felirattal

A gyermeketek nevét, vagy bármi más feliratot is elkészíthettek ezzel a módszerrel, igazán ötletes. A ráfordított energia 2 óra volt, Hannah szerint, aki kislányának készítette ezt a gyerekszobai dekorációt. Scrapbook papírra lesz szükségetek, (vagy akár festhettek is színes papírt egy vastag kartonra), hullámkartont is szerezzetek be. Ragasztópisztolyt, és betűsablont fog kelleni még, no meg ledsor, vagy elemes, vagy konnektorba dugható, de ez esetben gondoljátok át hol szeretnétek e feliratot, és hol van az áramforrásotok... A siker garantált, bárkinek is készítitek el!












Íme a legkedveltebb gyerekszobai inspirációk:

-tippek kis gyerekszoba berendezéséhez
-Könyvespolcból babaház
  -5+1 beépített menő kuckós ágy
-dekorálj ruhával
-pom-pom sorozatgyártásban

2013. 10. 10.

Gyerekszobai ötletek: elveszett tárgyak bekeretezve

Gyerekes anyukák előnyben! Ehhez a kreatív projekthez fél pár- vagy akár kinőtt kesztyűkre, zoknikra, ruhákra van szükség. Olyan ruhadarabokat érdemes összeválogatni, amik jó emlékeket is ébresztenek bennünk. Össze kell őket párosítani szigorúan esztétikai alapon, és egyforma keretbe tenni őket, egy-egy jópofa felirat kíséretében. Szuper gyerekszobai, vagy folyosói dekoráció lehet belőle.




Íme a legkedveltebb gyerekszobai inspirációk:

-tippek kis gyerekszoba berendezéséhez
-Könyvespolcból babaház
  -5+1 beépített menő kuckós ágy
-dekorálj ruhával
-pom-pom sorozatgyártásban

2013. 07. 26.

Gyerekszobai ötletek: inspiráló megoldások!

Egy ügyfelemnek kerestem vidám gyerekszobai megoldásokat, amik nem feltétlen nagy költségvetésből megoldhatóak. Nézzétek meg ti is ezeket az inspiráló képeket, ha nem hagyományos gyerekszobai megoldásokat szeretnétek... (egy része a képeknek, már szerepelt korábban is az oldalamon, talán ismerős lehet, mert azokat nagyon jó kiindulási alapnak gondolom) Neked van kedvenc inspirációs fotód a témában? Töltsd fel facebook oldalamra, nagyon kíváncsi vagyok rá!

TIPP: válassz ki egy vagány tapétát, vagy színt a gyerekszobába, és használd bátran egy egész falszakaszon, vagy egy bútoron!

Kidsroom inspiration...












Íme a legkedveltebb gyerekszobai inspirációk:

-tippek kis gyerekszoba berendezéséhez
-Könyvespolcból babaház
  -5+1 beépített menő kuckós ágy
-dekorálj ruhával
-kreatív ötlet: gumiállatkákból cserép

2013. 06. 24.

Gyerekszobák: 10+1 gyerekszobai inspiráció

Ha gyerekszoba kialakítása előtt álltok, érdemes megnéznetek ezeket az inspiráló megoldásokat. Az emeletes-, vagy galéria ágyakkal sok hely nyerhető, akár 1, akár 2 gyermek alszik egy szobában. Hangulatos és egyedi tippeket találtok az alábbi képválogatásban, hogy láttassam, nem csak a standard bútoripar által kínált lehetőségek vannak. Íme 10+1 inspiráló gyerekszobai ötlet, emeletes- vagy galéria ágymegoldásokkal!

Kidsroom loftbed inspiration, via.













Íme a legkedveltebb gyerekszobai inspirációk:



-tippek kis gyerekszoba berendezéséhez
-Könyvespolcból babaház
  -5+1 beépített menő kuckós ágy
-dekorálj ruhával
-kreatív ötlet: gumiállatkákból cserép
-10 játékkonyha ötlet, amit magad valósíthatsz meg

2013. 06. 10.

Bútor barkács: kirakható gyerek ülőke

Egy vastagabb rétegelt lemezből, és kétféle vastagságú farúdból készíthető el ez a csodás, paddá összekapcsolható gyermek ülőke. Ha megvalósítjátok, tényleg válasszatok strapabíró anyagokat és anyagvastagságokat hozzá, mert kizárt, hogy egy játékos kedvű felnőtt ne üljön rá. Ez egy igazán vidám darab, ami a lakás bármely szegletében garantáltan és hosszú éveken keresztül jól mutat! Egy újabb kreatív ötlet aHomemademodern-től, még több készítési képet találtok az oldalukon!

DIY puzzle stools, via.










A kislányos színekkel ellátott verzió is annyira szép! Még festett papucsok is készültek rájuk...


Nézegetnél további  bútor átalakítási projektet?

Íme néhány a kedvenceim közül:
-létra polc
-Az én íróasztal átalakításom
-A legkedveltebb ikea hack 
-ágyvég barkács ötlet: régi deszkákból
-romantikus ágyvég filc virágokkal

2012. 12. 10.

Tippek kis gyerekszoba berendezésére

Ha egy szobába kettő gyereket kell elhelyezni, picit szeparált élettérrel, az nem egyszerű. Az sem egyszerű, ha egy picike szobába szeretnénk ágyat, gardróbot, íróasztalt és még egy kis életteret is. Okos beépített bútorral azért lehet csodákat tenni, keskenyebb szekrényekkel és felhajthatós ággyal nyerhetünk nagy (vagy legalább is a helyzethez képest jelentős) teret. Egy ágy önmagában 2 négyzetméter, egy 6-8 négyzetméteres szobának csaknem az egy harmada, negyede. Ha megemeljük, és alá tesszük az íróasztalt, az is egy jó lehetőség. Összegyűjtöttem néhány inspiráló kis gyerekszoba berendezési képet.

Space saving ideas for kidsroom! via 12








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése