2018. január 23., kedd

szódabikarbóna

http://kozszolgalat.com/felkent-egy-keves-szodabikarbonat-a-szeme-ala-hih-ahh-59892

Szinte hihetetlen, az összes lakásban megtalálható az a szer, ami talán a legfontosabb eszköz lehet a bőr tökéletesen tartása érdekében.
Ez az anyag a jól ismert szódabikarbóna. Sokat hallhattál róla, milyen nagyszerű egészségvédő, milyen jól lehet vele takarítani, és persze süteményt sütni. Éppígy kiválóan használható a szépség és a bőr ápolására. Az egyetlen szer, ami minden bőrtípusra használható, kőolaj származék és alumínium nincs benne, mint a bolti kozmetikumokban általában. Alkalmazható a szép mosolyért fogfehérítőként, a köröm felületének polírozására, bőrradírként, foltok elhalványítására, ránctalanításra, gyulladáscsökkentésre a bőrben, aknéra.
Egyszerű pakolás:

Keverjük össze 1 evőkanál hideg vizet és 1 ½ evőkanál szódabikarbónát. Ezt kenjük fel tiszta arcunkra, hagyjuk hatni 10 percig, majd öblítsük le meleg vízzel.
Ha száraz a bőrünk elegendő 5 perc is mivel eltávolítja a felesleges olajokat. A zsíros bőr esetén növeljük a hatóidőt, hogy eltávolítsa a felesleges faggyút és olajat, fellazítsa a mitesszereket. A végén alkalmazzuk a szokásos hidratáló krémünket.
A pakolás hatása:
Az eddig ismert leghatékonyabb szer a szem alatti fekete karikák eltávolítására.
Nagyon jó a mitesszerek kitisztítására.
Leszárítja a pattanásokat és halványítja az általuk okozott hegeket, foltokat.
Antibiotikus hatása révén csökkenti és lehúzza a bőr gyulladásait.
Kiváló tonizáló, frissíti a bőrt.
Antiszeptikus, így megnyitja a pórusokat és leállítja az eltömődéseket, zsíros lerakódásokat.szupertanacsokblog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése