2018. január 4., csütörtök

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A MITESSZERT AZ ORRÓL ÉS AZ ARCRÓL

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A MITESSZERT AZ ORRÓL ÉS AZ ARCRÓL – INDIAI TITOK!

Kategória: Bidista tippek
A tiszta és ragyogó bőr minden nő álma. De akárhogyan is próbáljuk bőrünket tisztán és hidratáltan tartani, a mitesszerek és pattanások hébe-hóba megjelennek. Ezek a csúnya pöttyök az arcunkon normál esetben az acne vulgaris eredményei. Valójában pórusok, melyeket a faggyúmirigyek által kiválasztott felesleges faggyú vagy olaj zár el. Mivel ez a felesleges faggyú folyamatosan tárolódik és megkeményedik a pórusokban, nemcsak kitölti a pórusokat, de tágítja is azokat.

A felesleges faggyú termelődése általában a kamaszkorban, terhesség alatt, menstruáció idején és menopauza alatt jellemző hormonális változások miatt következik be.

Természetesen a zsíros ételekben – beleértve a sült krumplit is – bővelkedő étrend, valamint a rossz minőségű kozmetikumok is kiválthatják ezt az állapotot. Szerencsére az orron és az arc más részein lévő pattanásokat és mitesszereket az üzletekben kapható termékekkel, de akár házi módszerrel, természetes összetevők segítségével is kezelhetjük. Az általunk javasolt házi praktikák nagyon hasznosak a mitesszerek azonnali eltávolításához mind a férfiak, mind a nők és a kamaszok számára.
Első lépésként egy nagyon egyszerű műveletet végzünk el, amihez sóra, fogkrémre és egy régi fogkefére lesz szükség. A sót a fogkrémmel keverjük össze, majd a fogkefével dörzsöljük be vele bőrünket kb. 2 percen keresztül, aztán öblítsük le langyos vízzel. Vegyünk elő egy tiszta ruhát és meleg vízzel nedvesítsük meg. Helyezzük az arcunkra és 15 másodperc múlva távolítsuk el. Ezt a lépést ismételjük meg, majd kenjük fel bőrünkre a joghurtból és Multani Mitti arcpakolásból álló keveréket. 10 perc után jéghideg vízzel mossuk le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése