2014. július 14., hétfő

Különleges Facebook chat ikonok, smiley-k, hangulatjelek / matebalazs.hu


Különleges Facebook chat ikonok, hangulatjelek
Cikkünkben bemutatunk egy pár különleges és egyedi hangulatjelet, amivel feldobhatod chatelésedet a Facebooon! Megmutatjuk azokat a kódokat is, amelyekkel ezeket elővarázsolhatod!


 

Facebook chat, MSN, Skype, Talk

2013-ig a három leghasználtabb chat szolgáltatás az MSN, Skype és a Facebook chat volt. Az Androidosok alapból kapják telefonjukkal a Google Talk programot, amit a Gmail és a Google + is alapból tartalmaz. Ennek elterjedése az Android előretörésével várható, hiszen internetkapcsolat esetén ugyan olyan jó telefonálásra, video telefonálására, mint a Skype, de nem terheli egy külön program a telefont, hiszen a Talk az Android része. Az MSN lassú hanyatlását, majd közelmúltbeli megszűnését sokan sajnálják, ugyanis testreszabhatósága, a hangulatjelek, hangjelzések és sok más egyéb lehetőség miatt sokak kedvence volt. Maradt tehát a Skype és  Facebook chat, ahol azonban kevesebb lehetőség van. Vagy mégsem? AFacebook Chat rengeteg hangulatjellel rendelkezik, és egyéb lehetőségekkel is, amit most bemutatunk.
 

Nem ismert hangulatjelek a Facebook chaten

Facebook Chat nem csak azokat a smiley-kat tartalmazza, amiket a mosolygós arc ikonnal meg tudunk nézni a chat ablakban, hanem más, titkos kóddal rendelkezőkkel is. Ezen hangulatjelek előhozására közöljük az alábbi két képet: 
 
Különleges Facebook hangulatjelek, smiley

 

 

Ha szeretnél többet megtudni a Facebook hasznlatáról, gyere el Facebook alapok tanfolyamunkra, és tanuld meg, hogyan kell jól kezelni a Facebookot! Részletekről tájékozódj itt:Facebook alapok  tanfolyam! 

 

A Facebook smiley-k jelentése

A Facebook smiley-k jelentése

 

Hogyan csináljak különleges Facebook smileykat?

 

Facebook Chat külön ablakban

Nem kell mindig a Facebook honlapján lennünk, hogy a chatet használni tudjuk. Erre jelent megoldást a Facebook letölthető alkalmazása, amellyel az asztalról is tudunk beszélgetni ismerőseinkkel. Ehhez csupán a Facebook Messenger-t kell letöltenünk, amit megtehetünk a chat ablak alatti fogaskeréknél, a ’Chatelj közvetlenül az asztalról…’ feliratra kattintva, majd telepítve a programot. Androidra ugyan úgy le lehet tölteni külön chat programot a Facebookhoz, így ott is elérhetjük ismerőseinket Facebook teljes használata nélkül. 
 
 

További Facebook tanácsokért, ötletekért kattints ide!



Forrás: http://www.matebalazs.hu/facebook-chat-ikon.html#ixzz37SFKXQ4Y

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése