2014. július 14., hétfő

Egy új alkalmazás, amellyel soha többé nem ég oda a popcorn

Egy új alkalmazás, amellyel soha többé nem ég oda a popcorn

1 ÉVVEL EZELŐTT BY  IN REKLÁM ÉS MARKETING CÍMKE:,
Egy új iPhone alkalmazás segít, hogy ne égjen oda a popcorn a mikróban. A neve Perfect Pop, mely a Pop Secret és a Deutsch LA ügynökség alkotása, akik már egy másikapplikáción is együtt dolgoztak, hogy felpörgessék az otthon mozizás élményét. Most egy újabb lépést tettek a tökéletes popcorn elkészítéséhez – írja a Fastcocreate.com.
A Deutsch LA szerint az odaégetett popcorn a fogyasztók egyik első számú panasza, nagyjából 400 alkalommal tweetelnek az emberek erről egy héten. (Össze is állítottak egyvideót ezzel kapcsolatban, amely egyben magyarázza és igazolja is az új alkalmazás szükségességét.) Az ügynökség úgy nyilatkozott, hogy mióta az applikáció iTunes-on is elérhető, felkerült a kedvenc étel alkalmazások top 10-es listájára és 80,000-en töltötték le, pedig nem is jelentették be hivatalosan az indulást.
1683130-inline-inline-1-never-get-burnt-by-burnt-popcorn-again
A Perfect Pop úgy működik, hogy hallgatja a popcorn pattogását a mikróban és értesíti az éhes tulajdonost, mikor érkezik el a legmegfelelőbb pillanat a kivételre és így segít minimalizálni az odaégetés kockázatát. Amint a felhasználók elindítják az alkalmazást és a mikró mellé teszik, az elkezd fülelni és analizálja a pattogó popcorn hangjait. Ezután a tucatnyi mikrómodell és több száz csomag popcorn vizsgálatából gyűjtött adatok alapján méri a hangot, és vár a megfelelő „pattogó akusztikára”.
A popcorn szerelmesei ezután megkapják a puha, vajas csodát, amit általában csak úgy tudnak elérni, ha vigyázban állnak a mikró felett. A Perfect Pop elérhető az Apple App Store-ban és a Pop Secret Labsnél is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése