2014. július 14., hétfő

Autógumi-szizálkötél- ülőke

Kötél ottomán
1
Szüksége lesz egy gumiabroncs (használt vagy új), 6 mm-es MDF vágva két kört a 55 cm átmérőjű, hat csavart, egy fúró, egy csavarhúzó, forró ragasztó pisztoly, legalább 6 tubus ragasztó, 5kg hosszú és 10 mm vastag természetes szizál csavart kábel, törlőkendő, olló és koncentrált ecset fóliahegesztő, ajánlom a Sayerlack (900 ml).
kötél-oszmán step01
2.
Megkezdése előtt a projektet, tisztítsa meg a gumiabroncs száraz ruhával - ha nagyon piszkos, öblítsük le, és hagyjuk teljesen megszáradni. Helyezze az egyik MDF rajta, és fúrni három lyuk szélén három távoli pontot, elég mély, hogy behatoljon a gumi.
kötél-oszmán step02
3.
Attól függően, hogy a választott csavarokat és egy csavarhúzót, csavarja az MDF, hogy a gumiabroncs szorosan annyira, hogy nem jön le. Nem ugyanaz a minden egyes lyukba, és ismételje meg az 1. és a 2., a másik oldalán a gumiabroncs.
kötél-oszmán step03
4.
Meg kell kezdeni ragasztó közepén a kör annak érdekében, hogy a tökéletes végeredményt. A forró ragasztó pisztoly, alkalmazza a ragasztót a fedélzeten, és rögzítse az egyik végét szizál.
kötél-oszmán step04
5
Nyomja meg a tippet, hogy tartsák be is, és megy körbe a csiga alakú. Ne feledje, hogy elég ragasztót, mielőtt minden fordulóban, hogy kibír kemény és feszes.
kötél-oszmán step05
6.
Miután befejezte, amely MDF egy kötéllel, ugyanezt a szélén a gumiabroncs. Menj kerek amivel elég ragasztó, ami nagyon szoros és kemény. Ügyeljen arra, hogy a végén a szizál a fórumon találkozik az elején az egyik a szélén.
kötél-oszmán step06
7.
Fordítsa a gumiabroncs fejjel lefelé, és továbbra is, amely azt a kötelet, amíg el nem éri a széle a testület
kötél-oszmán step07
8
Miután amely kiterjed az összes gumi, vágja el a kötelet. Kerülje el a végét hegyét a kötelet ragaszkodni az a gumiabroncs, glu helyesen. Nem szükséges, hogy az MDF kabátot bázis, mivel ez lesz feküdt közvetlenül a földre.
kötél-oszmán step08
9.
Vigye fel a tömítést, hogy az ecset és minden szizál felületét vele. Várjon egy órát, mielőtt egy újabb kabátot is. Ez a tömítő kész megérinteni egy nap után, de a teljes száradás két hét alatt!.
kötél-oszmán step09
10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése