2016. január 26., kedd

MÉZmasszázs

http://blogforbusinessonline.com/masszazseger-jakabtundi/mezmasszazs/
footer

MÉZmasszázs

Különleges tisztítás, selymes bőr
Tibeti Mézmasszázs

Azok közül, akik még nem próbálták ki, kevesen tudják, hogy ez a mézmasszázst teljesen eltérő fogásokkal és technikával végzik, mint a többi masszázstípust. A mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákuumhatás segítségével. A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban.
A mézmasszázs tehát csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás létrehozása, amelyet leggyakrabban háton alkalmazunk. A mézet felvisszük a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt.
A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak.
A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolvaméregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A mézes kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.

A mézmasszázs kezelés során az eltávozott méreganyagok hatására a méz színe teljesen megváltozik! A salakanyaggal telített mézet letöröljük, majd újabb adagot teszünk a bőrre és folytatjuk a kezelést.
Hatékonyan kombinálható más méregtelenítő vagy egyéb terápiákkal. Egy mézmasszázs ideje kb. 20-30 perces,háton alkalmazva.A mézmasszázs méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzuk a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását.
A Mézmasszázs hatékonyan alkalmazható:
  • nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
  • reumatikus panaszokra
  • ízületi problémák kezelésére
  • izom letapadásokra
  • gyulladások csökkentésére
  • légúti problémákra, krónikus náthára
  • depresszió kezelésére
  • vérnyomási rendellenességek esetén
  • frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
  • krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek
A méz különleges értékét magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi-anyag tartalma adja.
Ellenjavallat: mézallergia, nyílt sebfelület, törés, ficam, lázas állapot, hámsérülés, szőrös hátfelület, menstruáció első két napja, sötét nagy anyajegyek, kiterjedt bőrproblémák

A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává és egészségessé teszi a bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.

Várom hívását, lazuljon el egy jó masszázsra!

Jakab Tündi
Jakab Tündi
Eger
Telefon: +36 20 97 93 670
Amennyiben nem veszem fel a telefont, éppen masszírozok.
Kérem hívjon később, vagy hagyjon üzenetet, ha elérhető számról hív, visszahívom!
Email: shiamand@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése