2016. január 27., szerda

Így tudsz megszabadulni a haspuffadástól ezzel a 60 másodperc alatt elkészíthető itallal!

Így tudsz megszabadulni a haspuffadástól ezzel a 60 másodperc alatt elkészíthető itallal!

  • 2015.05.18
A hasi fájdalmat és székrekedést követő harmadik leggyakoribb emésztőrendszeri panasz a a haspuffadás, a fokozott böfögés, a teltségérzés. Senki nem szereti a nagy, kerek hasat, ezért nem csoda, hogy mindenki keresi a módját, hogy a leggyorsabban enyhítsen a kellemetlen tüneteken. Te is ebben a cipőben jársz? A Sassy víz az a csoda ital, amire szükséged van!
Az ital feltalálójáról, Cynthia Sass-ről kapta a nevét. Receptjéhez közönséges vizet használ és átalakítja egy olyan csodás bájitallá, mely enyhíti a puffadást - különösen a hölgyeknek menszesz előtt –, valamint őrült módon leégeti a zsírt a hasról. Sőt, ez a keverék erősíti és javítja az általános egészségi állapotot, szinte 0 kalóriát tartalmaz és felturbózza az emésztést.

Tény, hogy különböző súlyú és típusú szervezet különböző mennyiségű vizet tud egy nap befogadni, de mégis, ebből a vízből napi 8 pohárnyi megfelelőnek minősül minden típus számára. Az italban minden fő összetevő (uborka, gyömbér, menta és citrom) 100 % -ban természetes, ami a fogyás mellett garantálja, hogy egészségi állapotod hamarosan javuljon.

Hozzávalók:
* 1 közepes citrom, vékony karikákra vágva
* 1 közepes hámozott uborka, vékonyra szeletelve
* 1 teáskanál frissen reszelt gyömbér
* 12 kis levél fodormenta (vagy 1 teáskanál szárított menta)
* 2 liter víz

Egy kis videós segítség az elkészítéséhez>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése