2017. január 1., vasárnap

Adventi ötletek

Fehér színnel adventi hangulatot teremteni a lakásban? Nem is olyan nehéz feladat!
Novemberben már dekorációs fényforrások széles választékát találjuk az üzletekben. Érdemes beruházni néhány felfüggeszthető, világító csillagdíszbe, amelyek jól mutatnak a mennyezetre vagy az ablak elé lógatva. A sárgás, meleg fény meghitté teszi a fehér enteriőrt!
  


Ha nem akarjuk az egész lakást kicicomázni, keressünk egy olyan zugot, ahol szépen elrendezhetjük az adventi díszeket. Az ablakpárkány remek választás, hiszen itt egyaránt jó helye lesz az ablakkeretre erősített fényfüzérnek, a papírból kivágott angyalkáknak és a többi apróságnak.

  


Az adventi naptárba rejtett finomságoktól még édesebbek lesznek a várakozás hetei. Arany, ezüst vagy fehér kartonból saját kezűleg is könnyű naptárt készíteni! Hajtogassunk 24 hengert, majd a végüket rögzítsük fehér szalaggal. Felfűzve mutat a legjobban!

  


A fenyőágak tűlevele jóval karácsony előtt lehullhat, ezért inkább levél nélküli, száraz faágakra akasszuk a díszeket! Modern lesz az összhatás, ha a fehér gömböket fekete, barna, arany vagy ezüst díszekkel társítjuk.

  


A különféle adventi, karácsonyi, téli hangulatú dekorációk részeként idén is divatosak az állatfigurák. Érdemes beszerezni néhány őzikét, amelyek a fehér gyertyák köré állítva képzeletben egy téli erdő hófödte tájaira repítenek bennünket…

  


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése