2017. január 2., hétfő

8 Great Dusting Tips for a Cleaner Home

  1. Baby Wipes: after you’ve shaken out your laptop to get rid of any debris caught between the keys, use a baby wipe ot remove dirt, dried spills and gunk from the keys themselves. Just make sure you turn off the computer before you do this.
  2. Fabric Softener: repel dust with a mixture of 1 part fabric softener and 4 parts water. Put this solution in a squirt bottle and apply some to a clean cloth. Use this cloth to wipe glass tables, shower doors and other hard surfaces to repel dust. Finish by polishing surfaces with a dry cloth.
  3. Fabric Softener Sheets: use these to wipe down your electronics screens. They’ll remove dust from your TV and computer screens and prevent dust from resettling for a few days.
  4. Gloves: use fabric gloves to dust delicate things, like chandeliers, light fixtures and glass items. Just soak the gloves in a window cleaner, then slip them on and clean up.
  5. Paintbrushes: the soft bristles of paintbrushes are great for cleaning dust out of tiny cracks and crevices in knickknacks.
  6. Pantyhose: ball up a pair of old pantyhose and use a rubber band to attach it to a coat hanger or yardstick. Use this to grab dust bunnies from underneath and alongside your fridge.
  7. Old Socks: slip a socks over your hand and gently rub dust off from in between your blinds.
  8. Pillowcases: place an old pillowcase over ceiling fan blades, one at a time, to pull dust off the blades without scattering it all over the room and floor.



Baba törlőkendő: miután megrendült ki a laptop, hogy megszabaduljunk minden törmeléket fogott a kulcsot használjon baba törlőkendő ot távolítsa el a szennyeződéseket, szárított kiömlött és trutyi a kulcsokat. Csak győződjön meg róla, hogy kapcsolja ki a számítógépet, mielőtt ezt.
Öblítő: taszítja a port keverékével 1 rész öblítőt és 4 rész víz. Tedd ezt az oldatot szórópalack és tegyen egy kis tiszta ruhával. Használja ezt a ruhát, hogy törölje az üveg asztalok, zuhanyajtók és egyéb szilárd felületek taszítja a port. Befejezés polírozás felületét száraz ruhával.
Öblítő lapok: használja ezeket, hogy törölje le az elektronikai képernyőkön. Majd távolítsa el a port a TV és a számítógép képernyőjén, és megakadályozzák por újra egy pár napra.
Kesztyű: használja szövet kesztyűt por finom dolgokat, mint csillárok, világítótestek és üvegek. Csak áztassa a kesztyűt a ablaktisztító, majd csúszik őket és tisztítsa ki.
Ecsetek: a puha sörték ecsetek nagy tisztító port ki apró repedések és hasadékok knickknacks.
Harisnyák: labda egy pár régi harisnya és használata gumiszalagot, hogy csatolja a vállfa vagy mérce. Használja ezt megragad porcicákat alulról és mellett a hűtőszekrény.
Régi Zokni: csúszik a zokni fölött a kezét, és finoman dörzsöljük a port le között a vakok.
Párnahuzat: helyezzen egy régi párnahuzat fölött mennyezeti ventilátor lapátok, egyesével, hogy húzza le a port lapátok nélkül szétszórja, hogy az egész szoba és a padló.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése