2017. május 1., hétfő

ÍGY KELL IGAZI GYÖMBÉRTEÁT KÉSZÍTENI

ÍGY KELL IGAZI TIBETI GYÖMBÉRTEÁT KÉSZÍTENI, AMI CSODÁKRA KÉPES!


A gyömbér egy rendkívül egészséges növény, az őszi, téli hónapokban mindenkinek fogyasztania kellene, hogy elejét vegye a meghűléses, influenzás betegségeknek. Ugyanakkor az emésztést is javítja, megelőzheti a belső gyulladásokat, és még a fájdalomcsillapító hatása is érvényesül, mivel a gyömbér gumók érzéstelenítőként is bevethetők.
Amellett, hogy segít megelőzni a megfázást, a gyömbér tea felmelegíti az egész testet, mivel beindítja a vérkeringést, és a verejtékezésnek köszönhetően kezdetét veszi a méregtelenítés is.
A friss gyömbér a legjobb választás, ugyanis ebben az esetben a legerősebb annak gyógyhatása, teába, kompótokba is friss gyömbért, illetve annak levét ajánlott felhasználni.
Az étkek elkészítésénél is ajánlatos a gyömbért használni, mert ezáltal könnyebben tudjuk majd a nehezebb ételeket is megemészteni. Egy csepp organikus gyömbérolaj például feloldja a gyomorgörcsöket, a puffadást.

CSODASZER AZ INFLUENZA ELLEN 

Influenzás időszakban, megfázásos, gyulladásos betegségeknél, erősíti az immunrendszert, mérsékli a lázat, és szerepet játszik az influenza vírusok elpusztításában. A friss gyömbér rágcsálását vagy gyömbéres mézes teát a népi gyógyászatban régóta használják mind megfázásra, koleszterinszint csökkentésre, magas vérnyomás csökkentésére, vérrög képződés megelőzésére, mivel hatásos növényi véralvadásgátló van benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése