2014. augusztus 23., szombat

A Gardasil oltás

A Gardasil oltás átverés- aminek eddig már több millió fiatal bedőlt

A Gardasil oltóanyagot több halálesettel és több mint 8.000 különféle mellékhatással hozták már összefüggésbe. Nemrég Amerikában az FDA jóváhagyta ugyanezen injekció használatát végbélrák esetén is. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy több millió fiatal férfi és nő beoltatta magát, hogy “megakadályozzák” a humán papillomavírus (HPV) terjedését, a Gardasilt most mint végbélrák “megelőző” eszközt vezették be, a korhatárt pedig 26 éves korig tolták ki. 2010 januárja óta a Gardasilt 49 halálesettel hozták összefüggésbe és számtalan mellékhatás kialakulásával, míg a HPV az összes daganatos elhalálozás csupán 1%-áért felelős. Akkor miért ajánlott világszerte emberek millióinak ez az oltás?
Magyarországon 2006 decembere óta kapható az oltóanyag a gyógyszertárakban. Az Egyesült Államokban 2009 júniusában 15 millió lányt fecskendeztek be a Gardasil vakcinával. 15 millió emberből 49 haláleset nem tűnik soknak. A mellékhatások azonban annál rémisztőbbek.  2009 májusa és 2010 szeptembere közt a Gardasilt 3589 egészséget veszélyeztető válaszreakcióval és 16 halálos áldozattal hozták összefüggésbe. A 3589 esetből sokak súlyos egészségkárosodást szenvedtek. Maradandó egészségkárosodás 213 esetben volt, 25 esetben súlyos neurológiai rendellenesség, a Guillain-Barre szindróma alakult ki, 789 egyéb esetet az FDA pedig “súlyos” esetnek titulált.
gardasil2008 augusztusában, a Centers for Disease Control (CDC) minden 11 és 26 éves női bevándorló számára kötelezővé tette az egyszeri Gardasil oltást.  A különbség az Egyesült Államok polgárai és a bevándorlók, menedékkeresők közt az, hogy az amerikai állampolgároknak jogukban áll megtagadni mindenféle oltást, mig a bevándorlóknak nem. Bár ezt a követelményt 2009 december 14-én megszüntették, addig az már számtalan bevándorlót érintett. Különösen igaz ez olyan nő emigránsok számára, akik gyermeket szerettek volna az oltás beadása után. A jelentések szerint a Gardasil megkapásától számitott 30 napon belül 28 nő vetélt el. Az FDA amerikai élelmiszer és gyógyszer ellenőrző hivatal erre azt nyilatkozta, hogy nem érdemes vizsgálatot folytatni az ügyben.
Dr. Diane Harper, a vezető kutató mind a Gardasil és hasonló hatású Cervarix létrehozásában az oltóanyagok legmélyebb ismeretében  az alábbiakat nyilatkozta: ” A Gardasil nagyon kevésnek bizonyul a méhnyakrák elleni harcban, és egyáltalán nem ajánlott 15 évesnél fiatalabb gyermekeknek.”
Dr. Harper azt mondja, hogy 70%-a a HPV fertőzéseknek maguktól megoldódnak egy éven belül, 2 éven belül az arány már 90%-ra kapaszkodik. A 4. Nemzetközi Védőoltás Konferencián Dr. Harper elmagyarázta a Gardasillal járó kockázatokat. Ahelyett, hogy azt mondta volna amit elvártak tőle, elmondta az igazat.
“A káros mellékhatások sokkal nagyobb rizikót jelentenek mint a méhnyakrák kockázata. A kérdés az, hogy miért van szükség erre az oltásra egyáltalán,” vélekedik Joan Robinson, a “Population Research Institute” szerkesztője.
Szakértők foglaltak állást és dokumentumokat nyitottak ki újra. A Gardasil egy halálos injekció olyan virusfertőzés kezelésére, amely magától két éven belül 90%-os eséllyel letisztulna. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése