2013. szeptember 28., szombat

Töklámpás












I WISH I WOULD HAVE KNOWN THIS YEARS AGO 

With Halloween coming up, share this to your page so you can remember to do this!

After you scoop out and carve your pumpkin, dip it in a large container of bleach and water (use a 1 tsp:1 gal mix). The bleach will kill bacteria and help your pumpkin stay fresh longer. Once completely dry, (drain upside down), add 2 tablespoon of vinegar and 1 teaspoon of lemon juice to a quart of water. Brush this solution onto your pumpkin to keep it looking fresh for weeks.”

Miután gombóc ki és faragni a sütőtök, mártsuk meg egy nagyobb tartályt a fehérítő és víz (használjon egy 1 tk: 1 gal mix). A fehérítő vil pusztítja el a baktériumokat, és segít a sütőtök friss marad hosszabb ideig. Miután teljesen száraz, (drain fejjel lefelé), adjunk hozzá 2 evőkanál ecetet, 1 teáskanál citromlé, hogy egy liter vízben. Kefe ez a megoldás rá a sütőtök két tartani keres friss hetekig.

TO SAVE this tip or share with family & friends, be sure to click this photo and SHARE so it will store on your personal page.

~ Feel free to Friend request me or just click on "Follow" on my cover pic for daily cool stuff ~

For healthy recipes, tips, motivation and fun, join us at:
------> Natural Weight Loss Friends

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése